Sumber Makanan Vitamin B17
B17 adalah yang paling sering diambil sebagai tambahan atau dari produk tambahan. Walau bagaimanapun, B17 boleh didapati dalam pelbagai makanan termasuk: 
 
|  | 
| kekacang seperti badam pahit, gajus dan kacang makadamia | 
|  | 
| Beet root | 
|  | 
| Alfafa | 
|  | 
| Watercress | 
|  | 
| Keladi dan keledek | 
|  | 
| kacang buah pinggang, kacang lima, garbanzo kacang, kacang hijau dan kacang polong bermata hitam | 
|  | 
| Bayam & Sawi | 
   
|  | 
| Brokoli | 
|  | 
| Semua jenis berries seperti blackberry , boysenberry, kranberi, elderberry, gooseberry, seperti buah raspberry, mulberi, loganberry 
 | 
|  | 
| Sumber kekacang | 
|  | 
| Ubi - ubi | 
|  | 
| Jenis-jenis sprouts dari bijirin atau kekacang | 
|  | 
| seeds/biji-biji dari buahan seperti dari buah epal , aprikot, cherry, biji flaks, biji bijirin, biji dari nectarine, pic, plum, pir, biji buah prune dan pelbagai lagi |