Sumber Makanan Vitamin B17
B17 adalah yang paling sering diambil sebagai tambahan atau dari produk tambahan. Walau bagaimanapun, B17 boleh didapati dalam pelbagai makanan termasuk:
 |
kekacang seperti badam pahit, gajus dan kacang makadamia |
 |
Beet root |
 |
Alfafa |
 |
Watercress |
 |
Keladi dan keledek |
 |
kacang buah pinggang, kacang lima, garbanzo kacang, kacang hijau dan kacang polong bermata hitam |
 |
Bayam & Sawi |
 |
Brokoli |
 |
Semua jenis berries seperti blackberry , boysenberry, kranberi, elderberry, gooseberry, seperti buah raspberry, mulberi, loganberry
|
 |
Sumber kekacang |
 |
Ubi - ubi |
 |
Jenis-jenis sprouts dari bijirin atau kekacang |
 |
seeds/biji-biji dari buahan seperti dari buah epal , aprikot, cherry, biji flaks, biji bijirin, biji dari nectarine, pic, plum, pir, biji buah prune dan pelbagai lagi |